• Obnovljeno
Ic senzor Otkrivanje Photoelectric Osjećam Prekidač Udaljenost Sigurnosni Alarm Dijelove DC5‑24V

Ic senzor Otkrivanje Photoelectric Osjećam Prekidač Udaljenost Sigurnosni Alarm Dijelove DC5‑24V

Ocjena:
KM 11.92

Prisutan
U skladištu.

Sa podesivim odlaganja zatvaranja i osjećam udaljenosti, širom osjećam domet i visoko preciznost.Mogu osjetiti infracrveni zraci koja je zračila metu, i koristim fizicke osobine infracrveni zraci da mjera.Senzor integrira infracrveni emisija, prijem i inteligentan kontrolu, sa jakim practicability.Lagan za postavljanje i ne uzeti prostor, često u sigurnosni sustav, senzore za registrovanje kretanja, pametan kante za smeće, automata, slavine, itd.Koristiš PC‑V0 vatrootpornih materijal, otporna na vatru i uticaj otpora, ima visoke sigurnosti faktor.Karakteristika : 1. Sa podesivim odlaganja zatvaranja i osjećam udaljenosti, širom osjećam domet i visoko preciznost.2. Mogu osjetiti infracrveni zraci koja je zračila metu, i koristim fizicke osobine infracrveni zraci da mjera.3. Senzor integrira infracrveni emisija, prijem i inteligentan kontrolu, sa jakim practicability.4. Koristiš PC‑V0 vatrootpornih materijal, otporna na vatru i uticaj otpora, ima visoke sigurnosti faktor.5. Lagan za postavljanje i ne uzeti prostor, često u sigurnosni sustav, senzore za registrovanje kretanja, pametan kante za smeće, automata, slavine, itd.Kako da Koristim : Otvori rupu na vijeće gdje senzor treba biti instalirana.Rupa promjeru is28mm.Instalirati senzor u rupu od pred vijeće, i učvrstite luđaka iza senzor.Specifikacija : Predmet Tip : Sensor Material : PC-V0 vatrootpornih material Model : XKC-KD200-NPN-NOWorking Napon : DC5-24 VSensing Udaljenost : Povrsine. 0.3-180 cm / 0.1-70.9 u prilagodljiva(Postoji određena greška između osjećam udaljenosti i prepreka boje, svjetlo boja je daleko, tamne boje je blizu) Osjećam Ugao : 30-40° kornet angle Sink Trenutni :

Parametri proizvoda

Item Type:
Sensor
Material:
PC-V0 fireproof material
Model:
XKC-KD200-NPN-NO
Working Voltage:
DC5-24V
Sensing Distance:
Approx. 0.3-180cm / 0.1-70.9in adjustable(There is a certain error between the sensing distance and the obstacle color, light color is far away, dark color is close)
Sensing Angle:
30-40° cone angle
Sink Current:
Load Current:
Working Temperature:
-20-85℃
Storage Temperature:
-20-85℃
Wire Length:
Approx. 30cm / 11.8in (±10mm / 0.4in)
Waterproof Rating:
IP67
Package List:
1 x Sensor :

Roba u kategoriji

1Pcs Potpuno Novi QS18VP6LV

KM 78.75

Čips Vrata, osnovao u 2010., je profesionalac kupovinu B2 B & B2 C alat u elektronske komponente polje.Imamo više od 200,000 linije u dionice i oni mogu biti dostavljene u 1 do 3 posao dan

Obavijest o vijestima

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas sa popustom.