• Obnovljeno
AMONIDA Akvarijum Klip Svjetlo, Četiri Reda Široki Ugao Stezaljku Svjetlo Akvarijum Svjetlo Klip Možeš Biti Prilagođen Slobodno USB Aparata za Dnevnik za Dom za Akvarij za Akvarijum(#1)

AMONIDA Akvarijum Klip Svjetlo, Četiri Reda Široki Ugao Stezaljku Svjetlo Akvarijum Svjetlo Klip Možeš

Ocjena:
KM 15.37

Prisutan
U skladištu.

Sa svojim visokog kvaliteta materijal od plastike, to je trajnim, sigurno i ima dugu službe život.Sa kontrolom prekidač za svetlo može biti prilagođen, i bijelo svjetlo i plavo i belo svetlo se promijenio jedni od drugih.Akvarij stezaljku svjetlo usvaja USB uključi, četiri reda široki ugao stezaljku svjetlo.Akvarij klip svjetlo je energetski spašavanje klip lampu s boja koja ne treperi.To je dva list razdvajanje to može biti prilagođen slobodno, pa to je pogodan za više veličina ribu tenkove da upoznaš još treba.Karakteristika : 1. Akvarij klip svjetlo je energetski spašavanje klip lampu s boja koja ne treperi.2. To je dva list razdvajanje to može biti prilagođen slobodno, pa to je pogodan za više veličina ribu tenkove da upoznaš još treba.3. Sa kontrolom prekidač za svetlo može biti prilagođen, i bijelo svjetlo i plavo i belo svetlo se promijenio jedni od drugih.4. Akvarij stezaljku svjetlo usvaja USB uključi, četiri reda široki ugao stezaljku svjetlo.5. Sa svojim visokog kvaliteta materijal od plastike, to je trajnim, sigurno i ima dugu službe život.Kako da Koristim : Popraviti lampu na zidu akvarijum i prilagoditi iluminata ugao lampu red.Specifikacija : Predmet Tip : Akvarijum Klip Light Material : Plastic Power : 4 WWide Napon : 100-240 VApplicable Akvarijum : Povrsine. 19-35 cm/je 7,5-13.8 in Lamp Perle : 8x2 (Perle) Proširena Dužina : Povrsine. 29.5 cm/11.6 inka su kliješta cilindar debljine ispod 10mm/0.4 u Paketu Listu : 1 x Lamp1 x Priručnik.

Parametri proizvoda

Item Type:
Fish Tank Clip Light
Material:
Plastic
Power:
4W
Wide Voltage:
100-240V
Applicable Fish Tank:
Approx. 19-35cm/7.5-13.8in
Lamp Beads:
8x2 (Beads)
Expanded Length:
Approx. 29.5cm/11.6in
Can clamp the cylinder thickness below 10mm/0.4in :
Package List:
1 x Lamp :
1 x Manual :

Roba u kategoriji

Twinstar 600SM Prijem. 3

KM 198.74

Novi S niz Vr.III povećao RGB DOVEO odnos, kao rezultat boja biljke su više pojačao u oba Crvena i Zelena boja.Ponovo napravljena tijelo okvir dizajn sa pored od vrućinesudopera je pove�

Obavijest o vijestima

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas sa popustom.